Maxime uitgelachen in Chateau Bijstand: ‘Dom blondje’

Maxime uitgelachen op tv
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De aflevering van Chateau Bijstand zorgde gisteren weer voor een hoop hilariteit. Maxime werkte voor een ochtend in een slijterij en dat leek prima te gaan. Tot er een klant kwam afrekenen…

Tot nu toe wordt er veel gemopperd op het programma Chateau Bijstand. Zo klaagden veel kijkers vorige week dat mensen die van de bijstand leven, helemaal niet mogen bijverdienen. Ook in de aflevering van gisteren werd er gewerkt: Maxime ging een ochtendje helpen in een slijterij in ruil voor wat flessen wijn.

‘Ik kan niet rekenen’

,,Het is wel zwaar hoor, maar ik denk alleen maar aan die wijn. Even doorzetten”, zuchtte Maxime. Ze sjouwde met kratten en vouwde bierdozen. Dat ging allemaal goed, tot er een klant bij de kassa kwam die wilde afrekenen.

Hoewel ze haar uiterste best deed, bleek rekenen niet haar sterkste punt te zijn. ,,Ik kan niet rekenen”, kondigde Maxime zelf al aan. Het bedrag dat de klant moest afrekenen was 5 euro en 55 cent, dus hij besloot 6 euro en 5 cent te geven om het haar makkelijker te maken.

‘Je merkt dat ze blond is’

Maar Maxime had nog steeds geen idee wat ze terug moest geven en besloot de klant toen een euro te geven. De eigenaar van de slijterij begon te lachen en legde haar toen uit dat het 50 cent moest zijn. ,,Ze deed het hartstikke leuk. Alleen, je merkt dat ze blond is”, zei hij later voor de camera.

Op Twitter gieren kijkers het uit. ,,Tja… dat is Maxime”, grapt één van de kijkers. Een ander noemt de actie gewoon ‘dom’. ,,Zou me kapot schamen als ik als moeder mijn dochter zo dom zag doen op tv.”

Tags

CHATEAU BIJSTANDFAMILIE MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJESUITGELACHEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie