MCU-toekomst Deadpool blijft onduidelijk, Reynolds houdt wel hoop

Door: DitjesDatjes
15-10-2019

Of Ryan Reynolds ooit nog terugkeert als Deadpool in de Marvel-films blijft gissen. In gesprek met Entertainment Weekly zeggen schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick dat de toekomst van ‘the Merc with a Mouth’ in de Marvel Cinematic Universe (MCU) nog niet helemaal duidelijk is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We hebben altijd contact met Ryan”, zegt Wernick. “Naast Deadpool hebben we nog meerdere projecten met hem lopen. Eerlijk gezegd moeten we het allemaal nog een beetje uitzoeken. Marvel heeft ons beloofd dat we in het 16+ universum van Deadpool mogen blijven spelen en de hoop is ook dat ze ons ook in de MCU laten instromen”, aldus de schrijver, die met de MCU refereert aan het filmuniversum waarin superhelden als Iron Man, Captain America, Thor en de Hulk te zien zijn.

“Wij denken – net als Ryan – dat ze wel met een geweldig idee moeten komen. Als we het daar eenmaal over eens zijn, kunnen we gaan beginnen. Ryan is superdruk en wij hebben nog veel andere projecten voor de boeg, maar we worden wakker denkend aan Deadpool en we gaan naar bed denkend aan Deadpool.”

Reynolds zelf lijkt zijn fans wel goede hoop te geven op een MCU-toekomst voor Deadpool. Maandag deelde hij op Twitter namelijk zijn ervaring van het bezoekje dat hij bracht aan de Marvel-studios. “Heb auditie gedaan voor de rol van ‘Anthony Stark’, Kwam bij lange na niet in de buurt, maar de lieve meneer met de taser begeleide me naar de grond”, grapte de acteur.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD