Mediacircus Samantha Steenwijk: ’Yvonne Coldeweijer grote clown’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Yvonne Coldeweijer heeft vrijdag het kort geding tegen Samanta Steenwijk verloren, maar toch ziet de roddelblogger zij het juist als overwinning. Dit vindt Steenwijk maar vreemd, laat ze weten aan tafel bij RTL4 talkshow Jinek. „Dat is de clown die we kennen, toch?”

„En nu zegt ze ook nog dat ze het niet erg vindt om een rectificatie te plaatsen”, zegt Samantha Steenwijk tegen Eva Jinek. ,,Nou had dat dan ook gelijk gedaan”, vindt de zangeres. „Ik zie haar alleen maar als een grote clown”, aldus Steenwijk, die het hele mediacircus is begonnen.

Dieetpillen

Twee weken geleden spande Samantha een kort geding aan tegen juicekanaal ‘Life of Yvonne’. Coldeweijer verspreidde het verhaal dat Steenwijk illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook beweerde zij dat de zangeres hierover zou liegen. Toch ziet de roddelblogger zichzelf als winnaar omdat ze een ‘handleiding’ van de rechter kreeg om haar ‘juice’ te verspreiden.

„Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen”, vindt Samantha, die overduidelijk geen fan is van Yvonne.

Liegen

Dat Coldeweijer liegt was volgens Steenwijk overduidelijk: ,,Het enige wat ze heeft gedaan is mij ontweken. Dat zegt mij ook al genoeg. Dan verschuil je je achter iets, dan lieg je.”

Tags

Kort gedingSamantha SteenwijkYvonne COldeweijer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie