DOE MEE! KERSTACTIE TV-KOK SHARON VOOR HAAR MEDEWERKERS ‘MET EEN BEPERKING’

Tante Truus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Hoezo ‘een beperking’? De keuken en de bediening bij Tante Truus in hartje Almere kan zich meten met een sterrenrestaurant!

Nergens anders word je zo gastvrij ontvangen. De bijna dertig medewerkers in de keuken en in het restaurant zijn punctueel en zwaar gemotiveerd.

Maar ze kunnen inmiddels nog veel meer. ‘Geef ze een Kans’, zegt daarom tv-kok Sharon de Miranda in samenwerking met Ditjes & Datjes en Dirk van den Broek.

TV-kok Sharon de Miranda wil haar medewerkers met een beperking in staat stellen een volwaardige opleiding te volgen.

Van de bijna dertig medewerkers is een deel in staat om een horeca-opleiding te doen en bij een goede afloop een baan te bemachtigen in de keuken of in de bediening van een restaurant of cateraar. Daarvoor is geld nodig om deze ‘Toppers van Tante Truus’ extra te begeleiden.

Op vrijdag 15 december aanstaande trapt Sharon – in samenwerking met het maandblad Ditjes & Datjes – af met een kerst high tea bij Tante Truus. Deelname aan de high tea kost €12,50 en dit komt ten goede aan ‘Geef ze een kans’.

Verder wordt voor particulieren en bedrijven de mogelijkheid geopend om de kerstactie van Tante Truus te steunen door geld te storten en een plaats te bemachtigen in de ‘sponsorboom’ van Tante Truus.

Sharon de Miranda werkt al jaren bij het lunchrestaurant Tante Truus en heeft landelijke bekendheid gekregen door haar tv-optredens en als kok van Ditjes & Datjes, dat maandelijks door meer dan anderhalf miljoen Nederlanders wordt gelezen.

,,Het is fantastisch hoe sommigen zich ontwikkeld hebben. Met de goede opleiding maken ze kans op banen in de horeca”, aldus Sharon. ,,Daar wil ik mij ik graag voor inzetten. Geef deze mensen een kans om zich verder te ontwikkelen.”


Ook naar de High Tea? Klik dan hier


Laatste Nieuws (6 december 2017)

De speciale high tea actie van Ditjes & Datjes is inmiddels volgeboekt.

Om de teleurstelling iets te verzachten krijgt u 10% korting en een feestelijk glaasje bubbels in de maand december 2017 en januari 2018 bij het reserveren met de omschrijving korting Ditjes & Datjes.

U kunt reserveren via [email protected] of telefoon 036 5330 533

Tags

DirkDitjes & DatjesSharon de Miranda

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie