Meer details bekend over trip William en Catherine naar Ierland

Door: DitjesDatjes
24-02-2020

Het reisschema van William en Catherine voor hun trip naar Ierland volgende maand is bekend. Kensington Palace meldde maandag dat de hertog en hertogin van Cambridge onder meer een bezoek brengen aan Dublin, County Meath en Galway.

In Galway, dit jaar de Europese Culturele Hoofdstad, worden William en Catherine ondergedompeld in de moderne en traditionele Ierse cultuur. Ook krijgen ze meer te horen over hoe Ierland het milieu probeert te beschermen met de focus op duurzame landbouw en het behoud van het leven in de oceaan.

Daarnaast leren William en Catherine ook hoe lokale organisaties jongeren(projecten) ondersteunen in het ontwikkelen van bruikbare vaardigheden. Tijdens hun bezoek, dat in het teken staat van de sterke banden tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk, praten zij onder anderen met de president en politici, maar ook met kinderen, jongeren en kunstenaars, zakenlieden en mensen die werken voor liefdadigheidsinstellingen.

Het bezoek van William en Catherine aan Ierland vindt plaats van 3 tot en met 5 maart.

 

BUZZR

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen