Meer kindergeluk in bekend Nederland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Vandaag zijn er veel bekende Nederlanders naar buiten gekomen met het nieuws dat er nieuwe kinderen zijn geboren, of geboren gaan worden. Ook Dave von Raven en rapper Bizzey kwamen met heuglijk nieuws naar buiten.

De jaarwisseling lijkt het goed te doen voor kinderen van bekende Nederlanders. Vandaag werd bekend dat Dave von Raven, zanger van de band The Kik, vader is geworden dochter Marie. Ze is op 28 december al geboren. Hij meldt erover via Instagram: ‘Moeder en kind maken het goed en ik doe het geloof ik ook wel aardig.’ De zanger maakte in augustus bekend vader te worden.

Tekst gaat verder onder de post

ANOTHER ONE

Vanuit de kant van rapper Bizzey is ook goed nieuws. Via Instagram maakten hij bekend dat zijn vrouw Renee Hemmes in verwachting is. Met de tekst ‘ANOTHER ONE’ en twee hartjes kondigde hij dat aan. Waar het voor Dave von Raven zijn eerste kind is, is het voor Bizzey zijn tweede kind. Eerder werden hij en Renee al ouders van zoon November.

Tekst gaat verder onder de post

Felicitaties

De artiesten kunnen allebei uiteraard rekenen op felicitaties van bekend én onbekend Nederland. Eerder vandaag werd bekend dat de partner van Rob Kemps ook in verwachting is. Birgit Schuurman beviel gisteren op oudjaarsdag van zoon Jimi.

Tags

BIRGIT SCHUURMANBIZZEYDAVE VON RAVENMARIEROB KEMPSTHE KIK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck