Meest ‘bizarre’ aflevering ooit van Help mijn man is klusser

Help mijn man is klusser
Door: Charlotte Wijnen
04-05-2021

Kijkers zijn geshockeerd na de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Help mijn man is klusser. Het lijkt volgens sommigen eerder op een aflevering van het programma Gestalkt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het huis is niet alleen onafgemaakt en smerig, maar er hangen ook overal camera’s. De achterdochtige houding van David schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Onleefbare situatie

David en Brenda wonen al een lange tijd samen met hun kinderen in een bouwval tussen de open elektra. Omdat David geen zin heeft om wat te veranderen aan deze situatie, vraagt Brenda om hulp bij presentator John Williams. ,,Help ons alsjeblieft”, zegt ze angstig.

Wanneer John een bezoekje brengt bij het werk van David en hem wil confronteren, weet hij niet hoe snel hij moet vluchten van de camera’s. ,,Hier werk ik niet aan mee”, is het enige wat David wil zeggen.

Stalkgedrag

Je eigen gezin laten leven in een bouwput is al reden genoeg tot grote zorgen, maar het is niet het enige probleem waar het gezin mee kampt. David heeft door het hele huis camera’s opgehangen. De vraag is of hij dit doet om zijn vrouw in de gaten te kunnen houden. David geeft wel toe dat hij problemen met vertrouwen heeft.

De presentator heeft al veel meegemaakt in Help mijn man is klusser, maar deze aflevering overtreft alles. John schrikt niet alleen van het huis, maar ook van David zijn gedrag. Als Brenda het voor haar man probeert op te nemen, omdat hij ‘gewoon’ beschermend is, zegt John gelijk: ,,Nee, dit kan echt niet langer.”

Op Twitter ging het gisteravond los. Veel kijkers noemen de aflevering de meest bizarre aflevering ooit. Volgens enkele Twitteraars zou het goed kunnen dat Brenda niet weggaat bij haar man, omdat ze hartstikke bang is voor hem.

Meer DenD