Mega carrière switch voor Ed Sheeran?

Ed Sheeran
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ed Sheeran laat weten dat hij een grote pauze inlast wat betreft zijn zangcarrière. Dit kondigde hij aan tijdens zijn laatste concert in augustus van zijn Divide-wereldtour. Maar de zanger wil niet stilzitten en zo begint hij aan een nieuwe uitdaging: een eigen bar in Londen.

Bertie Blossoms

Bertie Blossoms is de naam van Ed Sheeran zijn nieuwe bar. Te vinden op Portobello Road in de chique wijk Notting Hill in hartje Londen. Dit doet hij samen met zijn manager Stuart Camp. ,,Ik en Stuart Camp hebben onze eigen bar geopend in London. Het heet Bertie Blossoms en het is in Portobello road, tegenover Pizza East. Lekker bier en lekker eten. Kom langs als je tijd hebt, ik hoop dat je het leuk vindt!” plaatst hij vrijdagavond op zijn Instagram-account.

Horecatijger

Dit is overigens niet de de eerste horecagelegenheid van de zanger. Onlangs opende Ed al een pub in Suffolk, het gebied waar hij is opgegroeid. The Lancaster Lock is de naam en is vernoemd naar zijn lieftallige vrouw Cherry Lancaster Seaborn. Zij is overigens ook de reden waarom hij zijn zangcarrière voor anderhalf jaar on hold heeft gezet. Zodat hij meer tijd met zijn Cherry kan doorbrengen.

Tevreden klant

Kevin Myers, de bodyguard van Sheeran, is in ieder geval al een tevreden klant in zijn nieuwe bar. ,,Het is best goed, weet je. Goed voedsel, comfortabele stoelen, bier. Wat heb je nog meer nodig?”

https://www.instagram.com/p/B26r50Ghoc7/

Tags

BARED SHEERANLONDENZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie