Megan Fox praat niet over #MeToo

Door: DitjesDatjes
11-12-2018

LOS ANGELES – Megan Fox heeft “nogal wat verhalen” als het gaat om de #MeToo-beweging, maar is niet van plan deze met de wereld te delen. De actrice sprak zich jaren geleden uit over vrouwonvriendelijk gedrag van regisseur Michael Bay, maar kreeg toen bakken kritiek over zich heen. De wereld was volgens Megan nog niet klaar voor deze verhalen.

Mijn woorden werden tegen mij gebruikt op een manier die toen, op mijn leeftijd en met mijn bekendheid, enorm pijnlijk was”, vertelde Fox in een interview in de New York Times over de reacties die zij tien jaar geleden kreeg. “Ik vind het vervelend om dit over mijzelf te zeggen, maar ik denk dat ik mijn tijd vooruit was en mensen mijn verhaal niet konden begrijpen.”

Toen de #MeToo-beweging eind vorig jaar opkwam, besloot de 32-jarige actrice bewust haar mond te houden. Ze wilde niet weer geconfronteerd worden met nare reacties. “Ik denk niet dat ik, op basis van de reacties van mensen en feministen, een sympathiek slachtoffer ben.”

Megan trok zich in 2010 Fox terug tijdens de opnames van Transformers 3. Hij zou haar ongepaste verzoeken hebben gedaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD