Megan uit Temptation Island beschuldigd van belastingfraude: ‘Zelf toegegeven’

Megan is opgepakt voor fraude
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Megan Desaever, bekend van het programma Temptation Island, vertelde in een interview op YouTube dat ze geen belasting betaalt op het geld dat ze verdient met OnlyFans. Ze vindt het niet eerlijk dat ze zoveel geld moet inleveren en wil eventueel naar Dubai verhuizen om nooit meer belasting te betalen. Die uitspraak komt haar nu duur te staan…

Met het plaatsen van pikante beelden op OnlyFans tikt Megan maandelijks zo’n 20.000 euro binnen. In het YouTube-programma Allures gaf Megan eerder deze week aan dat ze belasting betalen niet eerlijk vindt. ,,Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg”, zegt de realityster. Ze was om die reden al van plan om naar Dubai te verhuizen. ,,Daar is het gewoon belastingvrij.”

Boete

De Belgische minister van Financiën liet in het programma Play Café weten het op zijn zachtst gezegd ‘niet slim’ te vinden dat Megan bewust geen belasting betaalt. ,,Geen belastingen betalen is natuurlijk niet slim. Maar als je dat opzettelijk niet doet, moet je wat je in het verleden nog niet betaald hebt terugbetalen. Dan moet je dat gaan overmaken naar de overheid, met daar bovenop ook nog eens een boete.”

‘Oneerlijk’

Al snel kwam Megan terug op haar uitspraken. ,,Het is niet dat ik belastingen ontwijk of zo. Ik snap het commentaar van de mensen wel. Want nu denkt iedereen dat het gewoon oneerlijk is, dat ik geen belastingen betaal en zij wel. Maar zo is het niet”, zei Megan in hetzelfde programma. Hoe het dan wel zit legde ze niet uit.

Belastingfraude

De uitspraken van Megan komen haar nu duur te staan. ,,Wij hebben zojuist van onze bronnen vernomen dat Megan vanochtend van haar bed is gelicht vanwege belastingfraude”, meldt Juicechannel op Instagram. Volgens het kanaal doet Megan ook mee aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach. ,,Het lijkt ons niet dat MTV hier heel blij mee gaat zijn.”

Tags

BELASTINGFRAUDETEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck