‘Meghan betaalt trollen om positief over haar te schrijven’

Meghan Markle heeft een trollenleger
Door: Charlotte Wijnen
20-10-2021

Meghan Markle zou trollen betalen in ruil dat ze positieve berichten over haar schrijven. YouTuber Yankee Wally wijdt er een hele Youtube video aan en heeft alle Twitter accounts verzameld. ,,Meghan betaalt al deze accounts.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is algemeen bekend dat Meghan niet populair is. Niet alleen onder de koninklijke familie, maar ook onder het Britse volk. Toch zijn er een hoop Twitter accounts verschenen die het voor haar opnemen. Erg opvallend, vindt de YouTuber.

Betaald door Meghan

Daarnaast hebben de accounts foto’s van haar geplaatst die volgens de YouTuber nooit eerder vertoond zijn. ,,Meghan kan niet al die accounts beheren, ze worden gewoon door haar betaald in ruil voor positieve berichten.”

Kijkers weten niet wat ze horen. ,,Dus Harry en Meghan betalen echt mensen om fan van hun te zijn?”, vraagt iemand in een reactie onder de video. ,,Ik heb hierover de afgelopen dagen op een paar verschillende Youtube kanalen over gehoord. De koninklijke familie moet dit weten”, reageert een andere kijker.

Maar of de accounts er ook echt voor zorgen dat Meghan op meer fans kan rekenen, lijkt niet het geval te zijn. ,,Het maakt niet uit hoeveel moeite Meghan doet, niemand zal haar gaan mogen. De foto’s die erbij geplaatst worden zijn ook allemaal oud, omdat ze nooit meer op een belangrijk evenement is”, reageert iemand.

Meer DenD