Meghan draagt tijdens shoot sieraden met waarde van 3 ton

Meghan draagt tonnen aan sieraden tijdens foto shoot
Door: Charlotte Wijnen
16-09-2021

Meghan Markle droeg sieraden met waarde van maar liefst 384.000 dollar tijdens een shoot voor de cover van Time Magazine. Naast haar man Harry pronkt ze maar wat graag met haar indrukwekkende dure verzameling.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meest invloedrijke mensen ter wereld

Meghan en Harry zijn opgenomen in de lijst met de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld van 2021. Time Magazine maakte het jaarlijkse overzicht woensdag bekend.

Op de cover pronkt Meghan naast haar man Harry met haar dure accessoirecollectie. De sieraden behoren tot haar meest gedragen accessoires, waaronder de gouden Cartier Tank-horloge van prinses Diana, die 23.000 dollar waard is. Het dure horloge combineerde ze met een mini-gouden tennisarmband van 3.000 dollar.

384.000 dollar in totaal

Daarnaast droeg Meghan een Cartier Love-armband van bijna 6.000 dollar aan dezelfde hand, naast haar verlovingsring van 350.000 dollar en haar gouden trouwring.

Ook heeft de hertogin nog een nieuw sieraad toegevoegd aan haar accessoirecollectie. Een pinkring van Shiffon met waarde van 525 dollar die bedoeld is om de empowerment van vrouwen te vertegenwoordigen. Volgens het sieradenmerk heeft de ring twee diamanten, die bedoeld zijn om ‘de ene vrouw te vertegenwoordigen die de andere steunt door middel van een roze belofte’, zo meldt Dailymail.

Meer DenD