‘Meghan en Harry azen op villa van 6.5 miljoen euro’

Villa prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Harry en Meghan willen hun voormalige woning Frogmore Cottage verruilen voor een prachtige woning in Malibu. Het koppel zou haar oog hebben laten vallen op een prachtige villa in de staat Californië

Beroemde buren

Voor zeven miljoen dollar, zo’n 6.5 miljoen euro, willen Meghan en Harry naar verluidt een villa in Malibu kopen. Het huis heeft acht slaapkamers, tien badkamers, een tennisbaan, een zwembad en een thuisbioscoop. Op dit moment is de woning nog van David Charvet, bekend van Baywatch. Hij verhuurt de woning de afgelopen jaren, maar heeft misschien wel interesse om de hele boel te verkopen aan de Brit en zijn vrouw.  Als Harry daar komt te wonen, heeft hij geluk met zijn buren. Die zijn namelijk net zoals de prins wereldberoemd en zullen hem niet snel lastigvallen. In de buurt wonen namelijk Mel Gibson, Dick Van Dyke, Caitlyn Jenner en Robert Downey Jr..

Dichter bij moeder

Het is nog even afwachten of het koppel echt de woning gaat kopen en er ook gaat wonen, of dat het enkel bij een gerucht blijft. Eerder werd namelijk gezegd dat Harry en Meghan naar Canada gingen verhuizen en pas later een woning dichter bij de moeder van Meghan, die in Californië woont, gingen zoeken.

 

 

Tags

AMERIKACANADAHARRYMEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie