Meghan en Harry hebben geen tijd voor opvoeding kinderen: extra nanny gezocht, en DIT verdient ze

Harry en Meghan hebben geen tijd voor de opvoeding
Door: Charlotte Wijnen
02-11-2022

Prins Harry en prins William hadden een nanny toen ze opgroeiden en dat geldt nu ook voor de prinsen en prinsessen. Maar terwijl William en Kate aan één nanny genoeg hebben, zoeken Harry en Meghan een tweede nanny. En zóveel gaat ze verdienen…

Op Twitter gaat een vacature rond voor een nanny. Het gaat om een gezin uit Montecito met twee kleine kinderen. Doordat de locatie van de woning erbij vernoemd is, weten Twitteraars al snel zeker dat de vacature van Harry en Meghan komt. Kennelijk heeft het koninklijke paar niet veel tijd voor de opvoeding van hun kinderen en zijn ze op zoek naar een tweede nanny.

Full time

,,Een gezin uit Montecito met twee jonge kinderen wil graag een ervaren en professionele oppas inhuren om hun kinderopvangteam te versterken”, luidt de vacature. Het gaat om een fulltime baan, waar de nanny drie en een halve dag zal werken. Op de hele dagen van 7:30 uur tot 19:30 uur en één keer per week een halve dag in de ochtend.

Zóveel verdient ze

De nanny heeft een grote verantwoordelijkheid en moet EHBO en CPR-gecertificeerd zijn, kunnen zwemmen en een geldig rijbewijs hebben. In ruil daarvoor krijgt de nanny wel een hoge vergoeding. In de vacature wordt gemeld dat er een vergoeding tegenover staat van 35 tot 45 dollar per uur, wat betekent dat de nanny tussen de 1400 en 1800 dollar per week verdient. Een mooi bedrag!

Afhaken

Toch zal de zoektocht naar een tweede nanny niet makkelijk worden. Naast het feit dat de nanny aan bepaalde eisen moet voldoen, zullen wellicht een aantal nanny’s afhaken wanneer ze erachter komen dat het om Harry en Meghan gaat. Zo deed een voormalige nanny in 2019 een boekje open over Meghan.

,,Meghan Markle gedraagt zich als een monster achter de schermen”, zei de nanny in gesprek met Amerikaanse media. ,,Ze wil alles controleren. Baby Archie was nog niet eens 7 weken oud toen ze alweer op zoek ging naar een nieuwe nanny. Ze heeft zoveel schrik dat haar kindje zich zal hechten aan iemand anders. Ze verdraagt het daarom niet zo goed als anderen de baby lang vasthouden.”

Meer DenD