Meghan en Harry overwegen sabbatical te nemen

Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het drama bij het Britse koningshuis lijkt compleet. Op emotioneel vlak is de crisis zo groot dat Meghan en Harry op het punt staan een sabbatical te nemen vanaf half november tot het eind van het jaar.

De publicitaire druk en de ontsporingen van de media, maar ook interne spanningen binnen de koninklijke familie, zijn redenen om mogelijk een adempauze in te gelasten. Harry en Meghan overwegen om een tijdje naar de Verenigde Staten te gaan, Afrika lonkt ook.

Was het eerst Meghan die aangaf dat ze alles behalve gelukkig was in haar huidige rol, nu blijkt dat het ook niet altijd botert tussen de broers William en Harry.

,,Door de druk die komt kijken bij deze rol, bij deze baan, deze familie, gebeuren er vanzelfsprekend dingen. Maar we zijn broers, en we zullen altijd broers blijven”, aldus Harry in de documentaire.

,,We bevinden ons op dit moment zeker op verschillende paden. Maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet dat hij er altijd voor mij zal zijn. We zien elkaar niet zoveel als we vroeger deden, omdat we druk zijn. Ik hou erg veel van hem en de meeste van die verhalen zijn uit de lucht gegrepen. Maar als broers heb je je goede dagen en je hebt slechte dagen.”

Harry en Meghan hebben alles wat hun hartje begeert. Ze zijn de trotse ouders van Archie, ze wonen in een schitterend (voor 2,7 miljoen pond) gerenoveerd huis, Fogmore Cottage, en ze zijn in hun wereld een rolmodel.

Maar het lijkt erop dat ze niet opgewassen zijn tegen kritiek en vooroordelen, ook vanuit de Britse bevolking. Ook de familiekwesties zijn een vervelende splijtzwam, omdat ze worden uitvergroot in de media.

 

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINS WILLIAMSABBATICAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck