‘Meghan gaat nooit meer terug naar Engeland’

Meghan Markle gaat nooit meer terug naar Engeland
Door: Charlotte Wijnen
29-09-2021

Meghan en Harry zijn op dit moment op werkreis naar New York. Daar wordt het stel op de voet gevolgd door camera’s en zouden ze beeldmateriaal aan het verzamelen zijn voor hun documentaire. Maar keert Meghan ooit nog wel terug naar Engeland? Een royal expert klapt uit de school.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meghan niet meer naar Engeland

Het is al lang duidelijk dat Meghan en Harry het naar hun zin hebben in Californië sinds ze Engeland zijn ontvlucht. En volgens royal expert Robert Jobson is de kans klein dat Meghan ooit nog terug gaat keren naar Engeland. ,,Ik denk niet dat Meghan ooit nog naar Engeland zal komen”, zo vertelde hij aan Us Weekly. ,,Ze is nog altijd niet populair.”

Harry zal daarentegen wel snel terugkeren naar Londen. Hij zal in ieder geval de reis maken voor het Queen’s Platinum Jubilee in februari 2022. Maar als Meghan zich bij hem zou voegen, zou het stel volgens hem ‘hypocriet overkomen’.

Ontmoeting met Lilibet

Maar hoewel Harry zijn familie een belangrijke rol speelde in de beslissing om naar Californië te verhuizen, was koningin Elizabeth één van de weinige familieleden met wie ze wel echt overweg konden. Maar het lijkt erop dat Meghan ook niet terug zal keren voor de Queen, die dochtertje Lilibet ook nog altijd niet heeft ontmoet.

Meer DenD