Meghan gespot bij jubileumviering: ‘Houdt zich rustig’

Meghan niet op balkon
Door: Charlotte Wijnen
02-06-2022

Meghan is voor het eerst gesignaleerd bij de jubileumviering van de Queen. Het is de eerste keer dat zij en prins Harry aanwezig zijn bij een koninklijk evenement sinds ze meer dan twee jaar geleden stopten als werkende royals.

Weinig mensen zullen het nog voor mogelijk hebben gehouden, maar vandaag is het toch écht gebeurd: Harry en Meghan zijn na twee jaar herenigd met de hele koninklijke familie.

Meghan maakt grapjes met de kinderen

Meghan is door het raam van Buckingham Palace gefotografeerd. Ze draagt een marineblauwe jurk en een enorme hoed.

Op de foto’s, die zijn gepubliceerd door diverse Britse media, is te zien hoe ze grapjes maakt met jonge leden van de koninklijke familie. Volgens Britse media houdt Meghan zich rustig: ze vertelt de kinderen op een grappige manier dat ze stil moeten zijn.

Bekijk HIER de foto’s

Niet op het balkon

Harry en Meghan kwamen gisteren met hun kinderen in Engeland aan. Het gezin pakte het vliegtuig vanuit Amerika om het 70-jarig jubileum van de Queen bij te wonen. Volgens Britse media verblijven ze in de buurt van Windsor Castle.

Bij welke festiviteiten rond het jubileum Harry en Meghan aanwezig zijn is niet bekend, maar ze staan in ieder geval niet op het balkon. Elizabeth wordt daarbij vergezeld door ‘werkende’ leden van het koningshuis. Sinds Harry en Meghan een stap terug hebben gedaan, zijn zij dat niet meer.

Meer DenD