Meghan gevraagd voor Hollywood-film: ‘Dezelfde rol als Diana’

Meghan gevraagd voor de Bodyguard?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is volgens Britse media gevraagd voor een enorme Hollywood-film. Het gaat om een vervolg op de beroemde film The Bodyguard en het zou zomaar kunnen dat Meghan de hoofdrol krijgt. Opmerkelijk is dat prinses Diana eerder gevraagd werd voor de rol.

Tijdens haar acteercarrière was Meghan vooral bekend door haar rol als Rachel Zane in de serie Suits. Na haar huwelijk met prins Harry heeft ze geen grote acteerklus meer gehad, maar daar zou binnenkort verandering in komen.

The Bodyguard

Meghan zou namelijk gevraagd zijn voor het vervolg van de Hollywood-film The Bodyguard. De film werd uitgebracht in 1992, waarin Whitney Houston en Kevin Costner de hoofdrollen hadden.

‘Prinses Diana eerder gevraagd’

Kevin Costner onthulde jaren geleden al dat er plannen waren voor een vervolg op The Bodyguard. De makers van de film hadden toen prinses Diana op het oog. Diana zei echter nee tegen de acteerklus omdat het ‘niet het juiste moment’ in haar leven was. ,,Ik herinner me het telefoongesprek met Diana nog heel goed”, liet Kevin eerder aan People weten. ,,Ze vroeg, op een voorzichtige manier: ‘Zit er ook een kusscène in?’ Ik herinner me dat ze ongelooflijk lief was aan de telefoon.”

‘Meghan geïnteresseerd’

Dat nu Meghan voor dezelfde rol is gevraagd, is opmerkelijk te noemen. Het zou haar eerste grote acteerklus zijn sinds haar rol in Suits. Volgens geruchten is Meghan geïnteresseerd in het project.

Zonder Harry?

Het gaat al langer rond dat Meghan wil redden van wat er nog over is van haar carrière. Een insider vertelt aan Closer Magazine dat Meghan achter de rug om van Harry bezig is met meer projecten. ,,Haar team heeft haar gewaarschuwd dat er ‘geen toekomst’ is met Harry en dat ze moet beginnen met werken aan haar individuele projecten in plaats van gezien worden als een helft van het merk Sussex.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck