Meghan ‘haatte elke seconde’ in Australië

Meghan Markle haat Australië
Door: Charlotte Wijnen
03-05-2022

Meghan zou ‘elke seconde’ hebben gehaat van de reis naar Australië met prins Harry. Ze zou het bezoek in 2018 ‘zinloos’ hebben genoemd.

Duizenden Australiërs uit alle hoeken van het land kwamen bijeen toen Harry en Meghan in 2018 een bezoek brachten. Iedereen wilde dolgraag het koppel in levenden lijve zien. Maar ondanks de warme ontvangst, zou Meghan in werkelijkheid de reis verafschuwd hebben.

Meghan leek te stralen

De focus van het bezoek lag op de Invictus Games, die dat jaar in Sydney werden gehouden. Het koppel bezocht locaties in Melbourne, Dubbo en gingen uiteraard ook naar de Invictus Games in Sydney.

Er werden tijdens het bezoek prachtige foto’s gedeeld van het stel. Meghan straalde terwijl ze kleine kinderen omhelsde tijdens een bezoek aan een boerderij in Dubbo. Het leek alsof ze het enorm naar haar zin had, maar volgens de Britse schrijfster Tina Brown bleek dat helemaal niet zo te zijn.

‘Ze haatte elke seconde’

,,Blijkbaar haatte Meghan elke seconde”, onthult Brown in haar nieuwe koninklijke biografie ‘The Palace Papers’. ,,Ze begreep niet waarom de zaken zo waren opgezet. In plaats van opgewonden te zijn toen duizenden mensen in het Opera House kwamen opdagen, was het heel erg als: ‘Wat is het doel? Ik begrijp dit niet”’, zei een paleismedewerker tegen Brown.

De medewerker zou hebben gezegd dat Meghan de ‘representatieve rol’ van de Britse monarchie niet leek te begrijpen tijdens het bezoek in Australië en meer geïnteresseerd was in andere zaken.

Meer DenD