Meghan is best geklede ster volgens People

Door: Ditjes en Datjes
06-09-2018

Meghan, hertogin van Sussex is door het gezaghebbende Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot best geklede ster van 2018. Het blad roemt de Amerikaanse vooral om de grote invloed die ze heeft op de modewereld sinds ze een relatie heeft met prins Harry.

Stijl

Volgens People ziet Meghan er altijd zowel koninklijk als benaderbaar uit. Nooit eerder riep het tijdschrift een royal uit tot best geklede ster van het jaar. “Maar als je het hebt over stijl in 2018, kun je niet om Meghan Markle heen”, lichtte Andrea Lavinthal, hoofd van de afdeling Style and Beauty, toe aan Reuters. “Haar stijl stond dit jaar echt in de schijnwerpers, dus we vonden dat ze niet alleen op de lijst moest staan, maar hem ook moest aanvoeren.”

De hertogin van Sussex bleef Hollywoodsterren als actrice Cate Blanchett en Sandra Bullock voor. “Of ze nu een blouse met een spijkerbroek draagt, zoals elke andere vrouw, of een couture bruidsjurk met een tiara, ze ziet er altijd moeiteloos chic uit”, prees Lavinthal de hertogin. “Ze heeft iets dat ervoor zorgt dat ze er altijd gepolijst uitziet, zonder te perfect te zijn.”

 

 

Meer DenD