Meghan is niet Meghan’s echte naam!

Door: Jessie Baltus
06-04-2020

We zeggen de naam ‘Meghan Markle’ zo vaak dat we wel even schrikken van dit nieuws. Haar echte naam is namelijk: Rachel Meghan Markle, schrijft RTL Boulevard. En dat is toevallig of niet, ook haar voornaam in de serie waarin ze speelde: Suits.

Rachel dus

Page Six kwam erachter dat dit haar echte voornaam is doordat ze de geboorteakte van haar zoontje Archie konden inzien, schrijft RTL Boulevard. Daarbij komt ook nog dat de functieomschrijving van Meghan – laten we voor het gemak maar deze naam aanhouden – anders is dan dat wij denken. Ze wordt hierop volgens Page Six namelijk ‘prinses van het Verenigd Koninkrijk’ genoemd, en niet ‘Hertogin van Sussex’.

‘Prinses’ in plaats van ‘hertogin’

Ze is volgens deze akte dus toch echt een prinses. ,,Hoewel ze op haar trouwdag de titel van Hertogin van Sussex van de Queen kreeg, is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam”, verklaart Page Six volgens RTL Boulevard. Deze titels zijn echter nu wat naar de achtergrond geschoven, omdat Harry en Meghan inmiddels officieel afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis.

In de video hieronder is Rachel te zien als Rachel in de serie Suits.

Meer DenD