Meghan kopieert Diana wéér: ‘Geobsedeerd?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle verscheen gisteren tijdens haar eerste speech van 2022 in een opvallende blauwe jurk. Maar de gelijkenis met een jurk die Diana vroeger droeg is velen opgevallen. ,,De manier waarop Meghan Diana kopieert is heel eng.”

Op een foto die wordt gedeeld op Twitter is de gelijkenis tussen de twee jurken goed te zien. ,,Denkt Harry dat hij is getrouwd met zijn moeder? Dit is verontrustend”, luidt het op Twitter.

Toeval of obsessie?

Het is niet de eerste keer dat Meghan Diana kopieert. Niet alleen worstelde Meghan net als Diana met sommige aspecten van het koninklijke leven, ook laat ze met haar sieraden en kledingkeuzes zien dat ze Diana als voorbeeld ziet.

Vrienden van Meghan zouden volgens Amerikaanse media al eerder onthuld hebben dat Meghan graag op Diana wil lijken en dat ze al een obsessie met haar had voordat ze Harry ontmoette. En de foto’s die op Twitter worden gedeeld bewijzen inderdaad dat Meghan graag op Diana wil lijken.

Zo worden er enkele foto’s gedeeld waar Meghan precies dezelfde witte blouse, dezelfde groene jas én dezelfde witte jurk draagt als Diana. Toeval? Twitteraars denken van niet. ,,Meghan de copycat. Deze vrouw heeft geen persoonlijkheid”, twittert iemand. En een ander: ,,Haar haren worden hierna geknipt!”

Tags

DIANAHARRY EN MEGHANMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie