Meghan krijgt miljoenenbruiloft

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Meghan Markle als gewoon Amerikaanse meisje wordt gezien, doet haar komende bruiloft anders vermoeden. Kosten nog moeite worden gespaard voor ‘The Royal Wedding’. Er wordt zoveel uitgegeven, dat het budget al verdubbeld is.

Jurk

De bruiloft van prins William en zijn vrouw Catherine valt in het niet bij de geplande bruiloft van jonger broertje Harry en zijn aanstaande. Alleen al de jurk van Meghan Markle kost bijna 170.000 euro meer dan de trouwjapon van Catherina. Een klein drama voor Kate, want het ziet ernaar uit dat Meghan gaat schitteren op haar bruiloft, en zusje Pippa de schoonheid van Kate op haar eigen bruiloft overtrof!

Volgens het Britse Magazine draagt Meghan in mei een jurk van 450.000 euro. Hoewel dat een enorm bedrag is, zal het haar bruidegom niets verbazen, want al eerder liet Meghan haar voorkeur voor peperdure designkleding blijken. Zo droeg ze al eens een jurkje van 60.000 euro.

Huwelijksreis

De bruiloft wordt deels betaald uit het privévermogen van de koninklijke familie, en deels uit de staatskas. Het budget is naar verluidt al bijna verdubbeld. Dat komt niet alleen door Meghans eisen, want ook Harry slokt veel geld op. Omdat Harry in het leger heeft gediend als militair tegen AL Qaeda, wordt hij vaak genoemd als doelwit voor de terreurorganisatie. De hele dag zal de Prins daarom goed beveiligd worden, en ook andere veiligheidsmaatregelen zullen genomen moeten worden.

Gelukkig betaald Meghan Markle, die een flinke boterham verdiende met haar rol in Suits, ook een beetje zelf mee aan de bruiloft. Volgens bronnen neemt zij Harry mee op huwelijksreis. Die zou 130.000 euro kosten! Waar het pasgetrouwde stel heengaat is niet zeker. Maar waarschijnlijk wordt het een exotische bestemming.

Tags

BRUILOFTKATEMEGHAN MARKLEPRINS HARRYWILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck