Meghan laat één hond achter in Amerika

Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Meghan Markle moet veel offers brengen om bij haar ‘droomprins’ in Engeland te kunnen wonen. Een van de meest hartverscheurende is de beslissing om Bogart, één van haar honden achter te laten in Amerika.

Moeilijk

De verloofde van prins Harry heeft twee honden: Guy en Bogart. Guy is een beagle en Bogart een kruising tussen een labrador en herdershond. Terwijl Guy al in de UK verblijft, woont Bogart nu bij vrienden van Meghan.

Het nieuws over de achterblijvende hond is naar buiten gebracht door de communicatie-adviseur van prins Harry. “Bogart woont nu bij hele goede vrienden van Meghan”, zei hij. “Hij komt niet naar de UK.” Het moet een moeilijke beslissing zijn geweest voor Meghan, want onlangs zei ze nog dat de honden haar ‘hele wereld’ zijn. Ook post ze regelmatig lieve foto’s van de twee op sociale media.

Asiel

Beide honden heeft ze al een lange tijd, ze heeft ze uit het asiel gehaald. De reden waarom Bogart niet mee verhuist, wordt niet niet helemaal duidelijk. Fans van Meghan speculeren dat het aan de leeftijd van de hond ligt. Hij zou te oud zijn om nog te vliegen.

Volgens de woordvoerder van het Britse paleis was ‘de beslissing uiteindelijk zeer complex.’ Bogart zal in ieder geval nooit een pootje op het Britse eiland zetten.

 

https://www.instagram.com/p/BL69-lTgZl-/

https://www.instagram.com/p/BKZeiJTgSJp/

Tags

AMERIKAGUYHONDENMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck