‘Meghan maakt plannen om van Harry te scheiden’

Meghan plant scheiding
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle hebben een hoop meegemaakt tijdens hun relatie, maar zijn nog altijd samen. Volgens experts komt daar binnenkort verandering in. ,,Meghan verlaat Harry binnen anderhalf jaar.”

Harry steunt zijn vrouw Meghan waar hij kan. Van het verlaten van de koninklijke familie, tot de publieke optredens en het beruchte interview met Oprah Winfrey. Harry doet er alles aan om zijn vrouw en de moeder van zijn twee kinderen niet kwijt te raken, maar volgens experts bestaat er een grote kans dat zijn nachtmerrie alsnog uitkomt.

‘Meghan verlaat Harry’

Verschillende experts beweren dat Meghan en Harry over twee jaar zullen scheiden. John Hughes denkt dat de twee al eerder uit elkaar gaan. ,,Meghan verlaat Harry binnen achttien maanden”, onthult hij in gesprek met Express.

Afstand

Volgens Hughes droomde Meghan van een prinsessenleven, maar is het haar allemaal behoorlijk tegengevallen. Eerder lieten vrienden van Meghan al weten dat ze wakker ligt van alle kritiek die ze krijgt. ,,Het is nu tijd om afstand te nemen van alle negativiteit rondom Harry en zijn familie en een nieuw imago op te bouwen zonder hem”, vertelde een bron in Closer. Harry zou daarentegen alles doen om een scheiding te voorkomen. ,,Hij voelt zich verloren zonder Meghan en wil niet dat ze gescheiden levens gaan leiden.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRYSCHEIDENSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck