Meghan Markle draagt radicaal juweel

Door: Charlotte Wijnen
10-05-2021

Meghan Markle pronkt tijdens een tv-optreden met haar babybuik en draagt daarbij wel een heel ‘bijzonder’ juweel…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meghan spreekt in een vooraf opgenomen video die werd uitgezonden tijdens het VAX live-evenement. De hertogin pronkt met haar babybuik en draagt een ketting die ‘vrouwenkracht’ symboliseert.

‘Protesterende vuist’

De hertogin is co-voorzitter van het VAX Live-evenement. Ze concentreert zich sterk op de financiële ongelijkheid waarmee vrouwen te maken hebben sinds het begin van de coronatijd.

De ketting wordt op de website van het merk beschreven als een combinatie van ‘het vrouwelijke Venus-symbool met een protesterende vuist’. Het is verfraaid met ‘een beschermende steen die wordt geassocieerd met overvloed en verlichting’. De ketting bleek zondagavond al uitverkocht te zijn, meldt Page Six.

,,Mijn man en ik vinden het geweldig om binnenkort een dochter te mogen verwelkomen. Het is een gevoel van vreugde dat we willen delen met miljoenen anderen”, zegt Markle in de video. ,,Als we aan haar denken, denken we aan alle jonge vrouwen en meisjes over de hele wereld die de mogelijkheid en de steun moeten krijgen om ons vooruit te helpen.”

Meer DenD