Meghan Markle duwt personeel in zwembad

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Met haar lieve uitstraling ziet Meghan Markle er allesbehalve gemeen uit. Maar schijn bedriegt: de hertogin heeft uit boosheid een personeelslid in het water geduwd.

‘Ze stond op en duwde haar’

De Amerikaanse acteur Tyler Perry bood Harry en Meghan aan in één van zijn Hollywood-huizen te verblijven. Dit deed hij nadat de locatie van het huis waarin ze verbleven in het westen van Canada, bekend was geworden bij het grote publiek.

Maar nu klapt een insider uit de school. Ze zegt dat de hertogin wel vijf verschillende persoonlijkheden heeft en ‘heel erg bazig’ is. Op een dag was Meghan na een miscommunicatie heel boos op één van de werknemers waarnaar ze de werknemer het zwembad in duwde. ,,Ze stond op en duwde haar in het water.”

‘Prinses Pinokkio’

Het is niet de eerste keer dat Meghan kritiek krijgt. Journalist Piers Morgan haalde onlangs nog uit naar de hertogin. De voormalige Good Morning Britain-ster noemde haar ‘prinses Pinokkio’, omdat ze volgens hem alles bij elkaar liegt.

In het Oprah-interview beschuldigde Meghan de familie van prins Harry van racisme. Hierop zei Morgan dat de hertogin ‘alleen maar leugens verspreidt’. ,,Ze probeert wederom het slachtoffer uit te hangen, de racisme-kaart te spelen en toont heen enkel respect voor haar schoonfamilie”, klaagde Morgan.

Tags

MEGHAN MARKLEPIERS MORGANPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck