Meghan Markle haalt uit naar Britse pers

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Britse pers heeft het de afgelopen maanden gemunt op prins Harry en Meghan Markle. De twee staan week na week in de tabloids. De voormalig Suits-actrice is het helemaal zat en kon zich niet langer inhouden.

Babyshower

De hertogin heeft besloten een reactie te geven op de roddels en geruchten die de laatste maanden rondgaan. Een van die geruchten gaat over de babyshower van Archie. Die zij maar liefst 300.000 dollar hebben gekost. ,,Het feestje, dat slechts een fractie van de genoemde 300.000 dollar kostte, werd georganiseerd door een oude studievriendin”, laat de advocaat van Meghan nu weten. ,,De vijftien aanwezige gasten waren goede vrienden, van wie sommigen al twintig jaar met haar omgaan.”  Meghan en Harry zijn een rechtszaak aangegaan tegen The Mail on Sunday en The Daily Mail. Die kranten schreven regelmatig over het koppel en daarnaast publiceerde The Mail on Sunday een privé-brief die Meghan aan haar vader schreef. ,,Deze dingen zijn compleet onwaar”, zegt Meghan nu over de informatie die in de artikelen stond.

Prinses Diana

Ook prins Harry is het zat. Tijdens een reis door Zuid-Afrika werd een documentaire opgenomen over het koppel. Hij vertelde daarin dat hij alle negatieve aandacht rondom Meghan vergelijkt met de aandacht rond zijn moeder prinses Diana destijds. Hij wil koste was kost dat de media stopt met de hetze, om te voorkomen dat het zo uit de hand loopt zoals bij zijn moeder.

Tags

KRITIEKMEDIAMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINSES DIANATHE MAIL ON SUNDAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck