Meghan Markle: ‘Ik kreeg afgelopen zomer een miskraam’

Meghan Markle
Door: Eva Steins
25-11-2020

In een zelfgeschreven artikel in the New York Post onthult Meghan Markle een vreselijke nachtmerrie. Afgelopen zomer verloor zij haar tweede kindje tijdens een miskraam.

,,De verliezen die we delen” heet het artikel dat de hertogin schreef voor The New York Post. In het artikel deelt ze haar heftige verhaal. Zij verloor in juli haar tweede baby.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Luier

In het artikel schrijft Meghan dat zij de luier van haar zoontje Archie (1) aan het verschonen was, toen ze plotseling een scherpe pijn in haar buik voelde. ,,Ik viel op de grond met hem in mijn armen en mompelde een slaapliedje om ons allebei te kalmeren”, herinnert de hertogin van Sussex zich. ,,Ik wist toen ik me vastklampte aan mijn eerstgeboren kind dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”

Ziekenhuis

Uren later lag Meghan in het ziekenhuis. Ze vertelt dat de gezichten van haar en Harry nat waren van de tranen toen ze zich afvroeg hoe het verder moest.

,,Ik probeerde me voor te stellen hoe we zouden herstellen.” Toen ze Harry’s hart zag breken en ook haar eigen hart brak, realiseerde zij zich dat ‘de eerste stap naar genezing is om te vragen: ‘Gaat het?”

Meer DenD