‘Meghan Markle is prinses Pinokkio’

Prinses Pinokkio
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Journalist Piers Morgan is géén fan van Meghan Markle. Na zijn felle kritiek in zijn show ‘Good Morning Britain’, haalt hij weer flink uit naar de hertogin. Hij noemt Meghan ‘prinses Pinokkio’.

‘Ze liegt alles bij elkaar’

De voormalige Good Morning Britain-ster haalt opnieuw uit naar Meghan Markle. Deze keer noemt hij haar Pinokkio, omdat ze volgens hem alles bij elkaar liegt.

Morgan werd al snel Meghan’s felste criticus en beschuldigde haar herhaaldelijk van liegen in het Oprah-interview. De Britse presentator lag onder vuur na zijn felle kritiek die hij uitte in zijn show.

De hertogin diende een klacht in bij ITV over Morgan, en hij voelde zich genoodzaakt op te stappen bij de show. ,,Ik verliet GMB omdat ik weigerde mijn excuses aan te bieden voor het ongeloof van prinses Pinokkio”, twittert de journalist. Inmiddels heeft hij de tweet verwijderd.

‘Slachtoffer uithangen’

In het Oprah-interview beschuldigde Meghan de familie van prins Harry van racisme en dat het haar zelfs liet nadenken over zelfmoord. Hierop zei Morgan ‘dat de hertogin alleen maar leugens verspreidt’. ,,Ze probeert wederom het slachtoffer uit te hangen, de racisme-kaart te spelen en toont geen enkel respect voor haar schoonfamilie”, klaagde Morgan.

,,Ze wist van tevoren donders goed in welke familie ze trouwde, ook al zegt ze Harry nog nooit gegoogeld te hebben. Hou toch op, alsjeblieft! Dat geloof je toch zelf niet?” Morgan zegt ook meermaals bedreigd te zijn sinds zijn vertrek bij Good Morning Britain. Hij noemt het ’treurig’ dat hij zijn mening niet mocht uiten over het Oprah-interview.

Tags

HARRY EN MEGHANHARRY MEGHANMEGHAN MARKLEPIERS MORGANPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck