Meghan Markle verblijft alleen in hotel: laat ze haar kinderen stikken?

Meghan verblijft aleen in hotel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is gespot bij het Beverly Hills Hotel in Los Angeles, ruim 130 kilometer verwijderd van haar huis in Montecito. Meghan zou meer tijd doorbrengen in het hotel om haar carrière nieuw leven in te blazen, zónder Harry.

Meghan zou druk bezig zijn om haar Hollywood-carrière nieuw leven in te blazen en zoals vanouds wil ze dat alleen doen. Terwijl prins Harry met de kinderen Archie en Lilibet in hun huis in Montecito is, slaapt Meghan ruim 130 kilometer verderop om zich op haar carrière te storten.

Hollywood-carrière

Meghan zou zich zo zelfverzekerd voelen over haar nieuwe Hollywood-carrière dat ze denkt dat het beter zal gaan zonder prins Harry. Onlangs werd bekend dat ze heeft getekend bij gerenommeerd talent-agentschap WME, waar ook grote sterren als Adele zijn aangesloten.

Alleen in hotel

Mirror meldt dat Meghan is gespot bij het Beverly Hills Hotel en ze was alleen. Vanuit haar hotelsuite in zou Meghan haar carrière nieuw leven in proberen te blazen. Het talent-agentschap WME heeft drie kantoren in Beverly Hills, allemaal op ongeveer twee kilometer afstand van het hotel.

Afstand

Meghan lijkt vastberaden haar stempel op Hollywood te drukken en zou haar zinnen hebben gezet op grote kansen. En dat allemaal op ruim negentig minuten afstand van Harry en haar kinderen. Harry zou zich absoluut niet kunnen vinden in het Hollywood-leventje van zijn vrouw. Hij zou juist een huis in Londen willen hebben.

,,Het sociale leven van prins Harry is de afgelopen tien jaar aanzienlijk veranderd”, vertelde entertainment-expert Mark Boardman in gesprek met OK!-magazine. ,,Hij lijkt afstand te hebben genomen van zijn studievrienden en heeft geen vaste verblijfplaats in Groot-Britannië.”

‘Meghan gefrustreerd’

Volgens Boardman verlangt Harry naar zijn oude vriendschappen, iets wat Meghan enorm frustreert. ,,Maar Londen is waar alle echte vrienden van Harry zijn. Iedereen die ze in Hollywood kennen, dat zijn niet zijn vrienden.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck