Meghan Markle onthult wanneer ze uitgerekend is

Meghan Markle heeft lang verborgen kunnen houden in welke maand ze is uitgerekend, en hoe lang ze dus zwanger is. Het enige wat Kensington Palace bekend maakte is dat ze ‘ergens in de lente’ is uitgerekend. Nu heeft Meghan eindelijk meer verteld.

April

Vandaag verschenen Meghan en Harry samen tijdens een bezoek aan het Engelse plaatsje Birkenhead. Daar verklapte ze eindelijk datgene waar mensen al maanden over speculeren. De 37-jarige is zes maanden zwanger, en is in april uitgerekend!

Hoewel Harry nog steeds stapelgek is op Meghan, lijken haar personeelsleden minder dol te zijn op de voormalig actrice. Enkele assistentes van Meghan zijn namelijk al opgestapt, en nu is ook het hoofd van het beveiligersteam opgestapt. De topagent, wiens naam niet bekend is, was het eerste vrouwelijke hoofd. De Britse pers meldt dat haar vertrek te maken heeft met de band met Meghan.

Namen

Het is het eerste kindje voor Meghan en Harry. De twee hebben het geslacht niet bekend gemaakt, en de Engelsen wedden dan ook volop. Ook op de naam van het toekomstige prinsje of prinsesje wordt gewed. Zo worden ‘Diana’, ‘Alice’ en ‘Grace’ veel genoemd. En voor een jongetje de namen ‘Philip’, en ‘Charles’.