Meghan Markle helemaal alleen op reis

Meghan Markle is zonder haar man prins Harry en zoontje Archie in het vliegtuig gestapt. Ze is naar Amerika om haar vriendin Serena Williams aan te moedigen tijdens de finale van US Open. Dit keer maakte de hertogin van Sussex wél gebruik van een commerciële vlucht.

Helemaal alleen

,,Het is een lastminutereis” laat een bron weten aan The Times. Terwijl prins Harry en zoontje Archie gewoon thuis blijven in Windsor, gaat Meghan Markle lekker genieten van haar city trip in New York. Zelfs zonder personeel, maar uiteraard wel vergezeld door haar beveiligers. Er wordt verwacht dat Markle op zondagavond weer terug zou zijn in Engeland.

Lijnvlucht

De royal lag onder vuur deze zomer toen ze met een privéjet reisjes maakte naar Ibiza en Zuid-Frankrijk. Want reizen met een privévliegtuig is allesbehalve milieuvriendelijk terwijl Meghan zich juist altijd inzet voor duurzaamheid. De hertogin van Sussex heeft naar de kritiek geluisterd. Ze koos er dit keer namelijk voor om met een lijnvlucht te vliegen.

Niet naar oma Elizabeth

Net voordat bekend werd dat Meghan naar Amerika zou reizen, schrijft media ook dat de prins en zijn vrouw hun trip naar Balmoral hebben gecanceld. Het koppel zou daar tijd spenderen met koning Elizabeth. De reden dat de twee de uitnodiging hebben afgeslagen zou zijn omdat Harry zijn oma al genoeg ziet in Windsor. Daarnaast hebben Meghan en Harry het erg druk met het plannen van hun reis naar Arfrika. Én niet te vergeten; de kledinglijn van Markle. Meghan heeft het landgoed in Schotland nog nooit bezocht.