‘Meghan Markle zwanger van tweede kindje’

Meghan Markle
Door: DitjesenDatjes
22-06-2020

Is Megan Markle zwanger van haar tweede kind? Prins Harry en Meghan willen een nieuwe start maken in de VS, maar ook hier worden ze achtervolgd door geruchten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geen groot leeftijdsverschil

Het Australische weekblad New Idea Magazine heeft van een bron begrepen dat in Los Angeles, waar prins Harry en Meghan tegenwoordig wonen, wordt gefluisterd dat Meghan zwanger is. De geruchten ontstonden nadat Meghan te zien was in een video voor vrijwilligers van een ‘buurtkeuken’. De camera bleef gericht op haar gezicht en niet een keer kwam haar buik in beeld. ,,Vanaf dat moment doet het gerucht de ronde”, zegt de bron. ,,Ze heeft toegegeven dat ze graag nog een kind wil, en dat ze het liefst niet een te groot leeftijdsverschil tussen haar kinderen wil.”

Gekwetste prins Charles

Als Meghan en Harry echt een kindje verwachten, zullen de familieleden van Harry dat volgens de bron waarschijnlijk niet weten. ,,Meghan houdt van het idee om iedereen het nieuws tegelijk te vertellen, nadat ze het haar eigen moeder heeft verteld natuurlijk.” De bron weet ook dat Meghan daarmee een sneer wil uitdelen naar de familie van Harry. ,,Het zal een duidelijke boodschap zijn naar de koninklijke familie dat ze zich niet langer houden aan hun regels. Deze Amerikaanse manier van symbolisch een middelvinger opsteken, breekt vooral het hart van prins Charles.” Prins Harry en Meghan hebben nog niet gereageerd op dit nieuwe gerucht.
Meer DenD