Meghan met grond gelijk gemaakt in nieuwe docu

Door: Tanja Brouwer
10-09-2019

Toen prins Harry en Meghan Markle vorig jaar in Australië op bezoek gingen, werden ze warm en feestelijk onthaald. Helaas lijkt daar niets meer van over te zijn. In een aflevering van 60 Minutes Australië wordt de hertogin compleet afgebrand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hypocriet

Een van de mensen die negatief is over de Amerikaanse is de Britse Katie Hopkins. De zakenvrouw en mediapersoonlijkheid zegt het volgende over wat Meghan haar heeft aangedaan: ,,Alles. Dit is mijn koninklijke familie, mijn land, prins Harry is mijn prins Harry… Ik zou haar niet willen zijn, hoor. Ik ben impopulair in Engeland, maar zij is nog minder populair.” Katie benoemt dat ze het onvoorstelbaar vindt dat Meghan eerder is getrouwd en ze vervolgens nog met prins Harry mocht trouwen. Ook vindt ze dat Meghan zich slecht kleed en dat ze hypocriet is.

Ook mensen die Meghan al kenden voordat ze internationaal beroemd werd reageren in de documentaire, waaronder Lizzie Cundy. Zij kent Meghan al jaren en beweert dat de hertogin er altijd al op uit was om een Britse beroemdheid aan de haak te slagen. Dat het uiteindelijk prins Harry zou worden, had niemand verwacht.

Prinses Diana

De vrouwen denken dat Meghan haar imago nog kan redden door zich iets meer te gaan gedragen zoals Diana. Prinses Diana was zo populair geworden omdat ze zich bekommerde en interesseerde voor de ‘gewone’ burger. Meghan Markle daarentegen lijkt volop te genieten van haar luxe leven en heeft veel beroemdheden als vriendinnen.

Meer DenD