‘Meghan nodigt Hillary Clinton stiekem uit’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Er was een geheim bezoek op Frogmore Cottage. Meghan Markle verwelkomde namelijk Hillary Clinton stiekem in het optrekje. De hertogin van Sussex en voormalige first lady van de Verenigde Staten zouden elkaar hier voor het eerst ontmoet hebben. Dit wordt bevestigd door bronnen aan Amerikaanse media.

Knuffelen

Meghan en Hillary waren niet alleen tijdens hun afspraak. Ook zoontje Archie zou van de partij zijn geweest. Hillary heeft de zes maanden oude royale baby zelfs op schoot gehad. ,,Ze mocht hem vasthouden en met hem knuffelen”, vertelt een bron.

Schandalig

Ook al hadden de twee elkaar nog nooit eerder ontmoet, Hillary heeft zich al als een ware vriendin gedragen. De voormalig presidentskandidaat nam het op voor de echtgenote van prins Harry wanneer fans en media commentaar leveren op Meghan’s levensstijl. Hillary zei destijds het schandalig te vinden hoe de Britse media Meghan behandeld en dat Clinton haar heel graag een knuffel zou willen geven.

Nieuwe vriendschap

Een nieuwe vriendschap bloeide er op tijdens hun eerste ontmoeting. De twee schijnen het erg goed te kunnen vinden met elkaar. ,,Ze waren erg blij dat ze elkaar hebben ontmoet”, aldus de geheime bron. Waar de ontmoeting daadwerkelijk voor was, is nog niet duidelijk.

Tags

ARCHIEBRITSE ROYALSFROGMORE COTTAGEGEHEIMHILLARY CLINTONMEGHAN MARKLEPRINS HARRYSTIEKEM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie