Meghan onthult haar geheim

Meghan Markle
Door: Jos La Grande
19-10-2019

Aanzien, een prachtige baby en een uitzonderlijke echtgenoot, maar toch lijkt de situatie van Suits-actrice Meghan Markle nogal tragisch.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Over de documentaire Harry & Meghan: An African Journey, maar ook over het leven van Meghan aan het Britse Hof hangt de schaduw van Harry’s moeder Diana.

Meghan lijkt ongelukkig met haar rol.

,,Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat”, is de schreeuw om aandacht van de Amerikaanse actrice in het vraaggesprek. Het strakke protocol waarin ze is opgesloten en de jacht van de media op haar familie in de Verenigde Staten hebben op haar persoonlijke gemoedsstand kennelijk grote invloed, Ze lijkt ronduit kwetsbaar door al die invloeden op haar nieuwe leven.

De zwangerschap en de geboorte van zoontje Archie blijken grote impact te hebben op het leven van Meghan. Is ze wel opgeassen tegen het bestaan in een glazen huis?

Ze erkent dat ze kwetsbaar was door de zwangerschap. ,,Vooral als je net een kindje hebt en als vrouw. Het is veel. Dus je gooit het maar op de hoop terwijl je probeert om een mama of een pasgetrouwde vrouw te zijn”, zegt ze in de docu die door RTL wordt uitgezonden.

Meghan erkent dat het momenteel niet zo goed met haar gaat. Dat zou een aanwijzing kunnen zijn dat het Britse hof nog steeds koud, kil en onpersoonlijk is. Of is het gewoon een kwestie van wennen. Meghan is een vrouw van vlees en bloed, een publiekslieveling en iemand die meer van de wereld heeft gezien dan alleen Windsor Castle.

Meer DenD