Meghan ‘schreeuwde’ tegen bedienden van Kate

Meghan Markle
Door: Lies Jansen
14-07-2020

In een nieuw boek over het Britse koningshuis, worden pikante onthullingen gedaan. Ook over de ‘vete’ tussen Meghan Markle en Kate Middleton. In ‘Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle’, schrijft Tom Quinn dat een ‘schreeuwincident’ in het paleis de aanleiding is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Met afschuw vervuld’

In het boek staat onder andere: ,,Kate was met afschuw vervuld toen Meghan tegen een van haar medewerkers begon te schreeuwen. (…) Zoals veel mensen die niet gewend zijn om met bedienden om te gaan, overdreef Meghan met haar eisen. Aan de ene kant wilde ze zijn zoals Diana, een prinses van het volk. Maar aan de andere kant wilde ze dat mensen klaarstonden om te springen, zodra zij met haar vingers knipte. Er kwam een verheven stem en gestamp met haar voeten aan te pas.”

Op de tweede plaats

Tom Quinn schrijft in het boek dat Meghan boos zou zijn geworden omdat ze altijd het gevoel zou hebben op de tweede plaats te staan. ,,(…) Toen Harry, William, Meghan en Kate samenkwamen, verloor Meghan op een gegeven moment haar geduld bij één van Kate’s medewerkers. Voor de ogen van Middelton zelf. Het was een incident, zo vertellen getuigen die erbij waren, dat alles erg ongemakkelijk maakte.”

Het incident werd heviger door het gevoel voor Meghan dat zij op de tweede plaats stond. ,,Toen Meghan een medewerker vroeg om iets voor haar te doen, antwoordde die: ‘Het spijt me echt, maar dat kan ik niet doen omdat ik voor Kate werk’”, aldus Tom. 

Kate in shock

Dit hele incident zorgde ervoor dat Kate heel anders over Meghan ging denken: ,,Ze was echt in shock omdat ze dol was op deze specifieke medewerker. Ze vond het volkomen onaanvaardbaar hoe Meghan haar behandelde.”

Meer DenD