Meghan slaat uitvaart prins Philip over

Door: DitjesenDatjes
11-04-2021

Prins Harry reist van Los Angeles naar Londen om de uitvaart van zijn opa prins Philip bij te wonen op 17 april. Zijn vrouw Meghan Markle blijft achter in Amerika. Naar verluidt niet door de moeizame band die de Amerikaanse heeft met de koninklijke familie, maar door haar gevorderde zwangerschap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Risicovol

Doktoren zouden Meghan hebben geadviseerd om niet naar Engeland over te vliegen. Ze is ongeveer 33 weken zwanger van hun tweede kindje, een meisje, en vliegen is voor haar nu risicovol. Bronnen beweren dat Meghan wel graag met haar man naar Engeland wilde reizen.

Racistisch

Dat Harry naar Engeland afreist kan wel eens voor grote spanningen zorgen. Het is de eerste keer dat hij zijn familie weer ziet sinds maart 2020, toen hij en Meghan besloten naar Amerika te verhuizen. Het is dus ook de eerste keer dat de familieleden oog in oog met elkaar staan na het omstreden interview met Oprah waarin Harry en Meghan. Daarin vertelde het koppel dat een aantal leden van de koninklijke familie racistisch is en moeite had met Meghans etniciteit. Familieleden zouden ook hopen dat Archie, het zoontje van Harry en Meghan, met een blanke huid geboren zou worden. Na het interview lieten leden van het koninklijk huis van zich horen en vertelden dat ze zich niet konden vinden in de beweringen van Harry en Meghan.

Meer DenD