‘Meghan sprak met koningin Elizabeth voor uitvaart prins Philip’

Meghan Elizabeth
Door: Eva Steins
22-04-2021

Het was de grote vraag direct na het overlijden van prins Philip: zal Meghan met Harry meereizen naar Engeland om de uitvaart bij te wonen? Vanwege haar zwangerschap liet Meghan deze kans op verzoening aan zich voorbij gaan. Wel beweert People Magazine dat Meghan en Queen Elizabeth vlak voor de ceremonie contact hebben gehad…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Er ligt een bom onder Meghan’s relatie met het Britse koningshuis. Nadat Meghan en Harry vertrokken naar de Verenigde Staten was de situatie al gespannen, maar het interview dat zij gaven aan Oprah gooide pas echt olie op het vuur.

Zwangerschap

Zodra prins Philip overleed werd er een beslissing gemaakt. Harry keerde zonder twijfel terug naar zijn geboorteland, maar Meghan bleef vanwege haar vergevorderde zwangerschap achter in de Verenigde Staten.

Velen verwachten dat dit niet de enige reden is geweest voor haar afwezigheid, en dat zij ook thuis bleef vanwege de spanningen onderling.

Volgens een bron is er wel contact geweest tussen Meghan en de weduwe. Zo zou zij samen met haar zoontje Archie gesproken hebben met de koningin.

Contact

Ook Harry en Meghan zouden elkaar door dik en dun gesteund hebben tijdens het moeilijke proces. ,,Harry en Meghan hebben dagelijks contact gehad. Ze weet dat die trip moeilijk was voor hem en hij wilde haar en Archie niet alleen achterlaten. Ze heeft hem elke dag op het hart gedrukt dat het goed ging met hen en hij zich geen zorgen hoefde te maken.”

Harry arriveerde dinsdagmiddag weer in Los Angeles, een dag voor de 95e verjaardag van zijn grootmoeder. Verwacht wordt dat hij in juli terugkeert naar Londen, als het beeld van prinses Diana onthuld gaat worden. Dit gaat hij in principe samen met prins William doen.

Meer DenD