‘Megxit’ bezorgt Sussexes extra volgers op Instagram

Door: DitjesDatjes
21-01-2020

Door het besluit van Harry en zijn vrouw Meghan om een stapje terug te doen in het Britse koningshuis staan de twee uiteraard flink in de belangstelling van de (inter)nationale media. Maar ook op Instagram zijn de hertog en hertogin van Sussex populair. Na de zogenoemde ‘megxit’ is het aantal volgers op hun Instagram-account explosief toegenomen.

In de race om het meest populaire koninklijke socialmedia-account komt dat van de Sussexes steeds dichterbij dat van prins William en zijn vrouw Catherine. Waar het verschil eerst nog miljoenen volgers was, bedraagt het gat sinds de ‘megxit’ nu nog maar een paar duizend. Het account van de hertog en hertogin van Cambridge (@kensingtonroyal) heeft 11.015.325 volgers. Harry en Meghan zitten met hun account @sussexroyal nu op 11.003.762 volgers.

In de eerste paar dagen na het besluit van Harry en Meghan nam het aantal volgers al meteen met ruim 600.000 toe. Sinds vorige week zondag zijn er daar nog eens een half miljoen bijgekomen.

 

BUZZR

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen