Meiland-toeristen terroriseren villawijk en nieuwe buren

Villa Meiland
Door: Lola van Leeuwen
28-04-2021

Martien en Erica Meiland zijn nog niet eens verhuisd naar hun nieuwe villa in Noordwijk, maar hun toekomstige buren zijn nu al woedend op alle nieuwsgierige fans…

,,Het is een komen en gaan van mensen die het nieuwe huis van Martien en Erica willen bekijken” vertelt de buurman aan Story. ,,Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En dan te bedenken dat Martien en Erica hier nog niet eens wonen!” aldus de buurman. Terwijl hij dit aan de verslaggever vertelt, arriveren er alweer twee Meiland-fans om te gluren en te poseren bij de villa.

“GA WEG!”

,,Dit is gewoon huisvredebreuk!” schreeuwt hij naar de twee. ,,Het is volstrekt belachelijk wat u doet. U gaat toch niet bij mensen op de oprit staan om een foto van hun woning te maken? GA WEG!”

,,Ik word er gek van” zegt de buurvrouw tegen Story. ,,Ze komen hier allemaal foto’s en filmpjes van een woning maken die ze in de uitzending van Chateau Meiland en op de website kunnen bekijken. Wat bezielt deze mensen?!” aldus de boze buurvrouw.

Beveiliging faalt nu al

Toen de Meilandjes de villa kochten is hun voldoende privacy beloofd. Maar het lijkt dat de beveiliging rondom de villa nu al faalt. Er is zelfs een particuliere bewakingsdienst in de doodlopende straat aanwezig.

Welkom

Op 1 juni krijgen Martien en Erica de sleutel van hun nieuwe paleis die te koop stond voor 2,7 miljoen euro. En toch heten alle buren de Meilandjes van harte welkom in Noordwijk. Ondanks alle onrust. ,Ze hebben een hoge gun factor, ook hier in Noordwijk. We zullen ze hier gastvrij ontvangen” laat de buurman weten.

Meer DenD