Meilandjes eindelijk van miskoop af: DIT is de verkoopprijs

Eindelijk verkocht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Erica en Martien Meiland leken maar niet af te komen van de villa in Noordwijk die ze in een opwelling hadden gekocht. Maar nu heeft de makelaar eindelijk het verlossende woord gegeven: de villa is verkocht.

Nadat de familie Meiland uit Hengelo moest vertrekken, kochten zij een prachtige villa in Noordwijk. Maar na slechts een aantal maanden besloten ze de villa alweer in de verkoop te zetten omdat ze veel te weinig privacy hadden en fans ze niet met rust lieten.

Blok aan het been

Maar de Meilandjes hadden er een hoop geld voor betaald, namelijk 2,7 miljoen euro. Volgens buurman Harry Mens was dit veel te veel. In eerste instantie was er een koper die het optrekje voor het gigantische bedrag van drie miljoen euro wilde kopen. Maar toen die koper het geld niet op tafel kon leggen en afhaakte, leek Harry zijn gelijk te krijgen, want een jaar later stond de villa nog steeds te koop.

Het huis werd een blok aan hun been en de familie verlaagde de vraagprijs van 2.995.000 euro naar 2.799.500 euro. Opnieuw verstreken maanden, en de Meilandjes begonnen zich af te vragen of ze ooit wel van hun miskoop af zouden komen.

Voor zóveel is het verkocht

Maar hun nieuwe makelaar René van Nierop, die hun redder in nood was bij Chateau Marrillaux in Frankrijk, heeft eindelijk een koper weten te vinden voor de villa in Noordwijk. ,,Het is ons gelukt om de woning binnen drie maanden te verkopen. Natuurlijk zijn we daar enorm trots op. De papieren zijn afgelopen vrijdag getekend en de verkoop is een feit”, bevestigt de makelaar in gesprek met Privé.

En hoewel eerder beweerd werd dat de koper ‘slechts’ 2,6 miljoen euro wilde neerleggen voor de villa en de familie er daarom een ton op zou verliezen, blijkt dat uiteindelijk niet het geval te zijn. ,,Martien en Erica zijn dolblij, het geeft ze een stukje rust. Het is verkocht voor de prijs waar ze het eerder zelf voor gekocht hebben. Ze hebben er niks op verloren. Ik denk dat we het goed gedaan hebben.”

Tags

ERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDJESNOORDWIJKVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck