Meilandjes filmen kerstspecial op het Engelse platteland

Kerstspecial Meilandjes vanuit Engeland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Meilandjes zijn momenteel in Engeland om de kerstspecial van Chateau Meiland te filmen. De afgelopen dagen was de familie in Londen, maar inmiddels zijn ze verder gereisd naar het Engelse platteland.

Voor Kerst met de familie Meiland zijn de Meilandjes in Engeland. Op Instagram laat Maxime Meiland zien dat ze van Londen naar het Engelse platteland zijn gereisd om daar verder te filmen. Ook heeft ze haar outfit meteen aangepast. ,,Hello darling”, schrijft Maxime bij foto’s van haar nieuwe Engelse look.

Nieuwe look

Volgers reageren enthousiast op de nieuwe look van Maxime. ,,Je ziet er prachtig uit, darling. Heel Engels”, reageert iemand. En een andere volger schrijft: ,,Staat je perfect Meis! Country Royalty.”

Kerstspecial

De afgelopen dagen waren Martien, Erica, Montana en Maxime in Londen. Daar genoot de familie niet alleen van alle kerstverlichting, maar ook van luxe. Zo besloot de familie een dagje te gaan shoppen en al snel belandden ze in een winkel van Chanel. En kennelijk had een van de familieleden een tas uitgezocht, want Martien zuchtte dat het inpakken wel erg lang duurde. ,,Even een tas in een box doen… Dat kan toch niet?”, klaagde hij.

Tags

CHATEAU MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck