Meilandjes gooien alle remmen los: drek over Caroline

Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het Chateau Meiland blijkt een luchtkasteel, waar achter de schermen haat, nijd en frustraties het droomkasteel op zijn grondvesten deed trillen. De frustratie bij de Meilandjes over Caroline van Eeden, wat ooit de ‘beste vriendin’ was, kent alles behalve geen grenzen.

De waarheid werd echter voor de kijkers van de immens populaire hitserie verdraaid, maar achter de schermen van ‘wijnen, wijnen, wijnen’ stapelden de frustraties zich op, vooral ook op het moment dat Martien er even niet was.

Caroline was volgens de Meilandjes het paard van Troje en veroorzaker van al het kwaad. Met de verschijning van het boek worden de ruzies opgerakeld en ontbloot.

‘Hel en chateau’

Het liep in vier dagen op het droomkasteel zonder Martien helemaal uit de hand. Het was een ‘hel-en-chateau’, zoals meesterschrijver Jan Dijkgraaf in zijn boek over Martien Meiland optekent.

LEES OOK: Caroline ziet droom uitkomen.

Maxime werd door Caroline voor ‘doos’ uitgemaakt wat ertoe leidde dat de dames als twee leeuwinnen tegenover kwamen te staan. Maxime gooide met een wijnglas naar Caroline, die vervolgens haar nagels in de arm zette van Maxime: de littekens werden gisteravond bij de verschijning van het boek als bewijs nog getoond.

Frustratie

De Meilandjes zijn niet te beroerd, waarschijnlijk ook vanwege de diepgewortelde ergernis, om publiekelijk drek uit te storten over deze Caroline. Martien blijkt als ‘vredesengel’ van alles geprobeerd te hebben om de vrouwen weer bij elkaar te brengen, maar mailtjes aan zijn vrouw Erica van Caroline deden voorgoed de deur dicht. Rond het plotselinge vertrek werd een rookgordijn opgehangen.

In oktober 2020 weten we dankzij de Meilandjes inmiddels dat er ook geldproblemen waren bij Caroline en dat Caroline 11 jaar vreemd ging met een getrouwde man.

Het bonte leven van Martien Meiland, inmiddels 59 jaar en niet meer van het televisiescherm te slaan, is voor velen groot vermaak. Het succes van zijn realityserie is vergelijkbaar met dat van de Phaffs in Belgiƫ en de Kardashians in de Verenigde Staten.

Ook het geheim van Chateau Meiland in Frankrijk, dat inmiddels is ingeruild voor een boerenhoeve in Hengelo Gelderland, is geen geheim meer.

Caroline van Eeden
Caroline van Eeden.
Meiland

Tags

Caroline van eedencatfightJan DijkgraafKardasianMartien MeilandPhaff

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie