Meilandjes laten het breed hangen: shoppen bij Chanel in Londen

Meilandjes smijten met geld in Londen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor Kerst met de familie Meiland zijn de Meilandjes momenteel in Londen. En de familie laat het breed hangen, want ze zijn lekker aan het shoppen in de peperdure Chanel winkel!

In Londen geniet de familie niet alleen van alle kerstverlichting, maar ook van luxe. Vandaag besluit de familie een dagje te gaan shoppen en al snel belanden ze in een winkel van Chanel. Terwijl de familie aan het rondkijken is, zucht Martien dat het allemaal wel heel lang duurt.

‘Wat duurt dat lang’

,,Wat duurt dat láng!”, zegt Martien in een filmpje dat Maxime in Instagram Stories heeft gedeeld. Kennelijk heeft een van de familieleden een tas uitgezocht, maar het inpakken duurt zo lang dat Martien weer op een stoel is gaan zitten. ,,Even een tas in een box doen… Dat kan toch niet?”

Tas van duizenden euro’s

Maxime draait vervolgens haar camera en laat alle peperdure tassen zien. Welke tas de familie heeft uitgezocht is niet duidelijk, maar het zal ongetwijfeld een paar duizend euro hebben gekost. Zo kost een van de tassen die achter Martien staat al achtduizend euro.

‘Krenterig’

Onlangs was in Chateau Meiland te zien dat Vivé, het dochtertje van Maxime en Leroy, alweer twee jaar werd. De Meilandjes gingen op pad voor cadeautjes en uiteindelijk kochten ze een pop, een speelgoedkassa en een speelgoedachtbaan. Maar bij de kassa besloten Martien en Erica dat inpakken niet nodig was. ,,Inpakken vind ik een beetje onzin. Dat kind is twee”, zei Erica. Martien was het daar helemaal mee eens. ,,We doen het gewoon in een vuilniszak en dan nemen we het mee naar het pannenkoekenrestaurant.”

Kijkers reageerden verbaasd op X. ,,Kom op, Martien! Miljoenen op de bank en te krenterig voor wat pakpapier? Gun dat meisje ook even lol”, schreef een kijker. Een ander was het daarmee eens. ,,Voor kinderen pak je het toch gewoon in? Echt belachelijk dit.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck