Meilandjes laten overleden gezinslid opzetten

Horror chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De Meilandjes hebben een moeilijk verlies te verwerken. De familie heeft hun geliefde hond Bommel moeten laten inslapen. Omdat zij nog geen afscheid kunnen nemen van de trouwe viervoeter, bedenken zij een vrij lugubere oplossing…

De familie had een haat-liefde-verhouding met hun hondje Bommel. Door de jaren heen zorgde de hond voor heel wat leuke momenten, maar ook voor een hoop ergernis. Zo had Bommel de gewoonte om te ontlasten in slaapkamers, en ging hij met enige regelmaat achter gasten van het Franse chateau aan.

Missen

Ondanks alle fratsen gaan de Meilandjes hun hond enorm missen. Op Instagram laat Martien weten dat de tijd voor Bommel gekomen is.

,,Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten”, laat de voormalige kasteelheer op Instagram weten. De familie heeft besloten om Bommel in te laten slapen. ,,We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje.”

Agressiever

In de aflevering van gisteravond laat Martien weten dat de dierenarts besloot dat Bommel ‘op’ was. ,,Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, eigenlijk alles gewoon helemaal kapot is”, vertelt Martien bedroefd.

Bommel had zo veel pijn dat hij steeds agressiever werd. Daarom voelde Erica, Martien en Maxime zich genoodzaakt om de bulldog te laten inslapen.

Afscheid nemen zit er voor de familie niet in. ,,Kunnen we Bommel niet gewoon opzetten?”, vroeg Maxime zich hard op af. Een goed idee, volgens Martien. ,,Dan kunnen we hem hier neerzetten in de hal en kan ik hem altijd aaien zonder bang te zijn dat hij bijt.”

Tags

BOMMELCHATEAU MEILANDERICA MEILANDHONDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie