Meilandjes met tegenzin met de bus: niemand wilde BOB zijn

Meilandjes voor het eerst sinds jaren met de bus uit eten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Meilandjes hadden gisteren een etentje en daar wilden ze uiteraard een glaasje wijn bij drinken. Daarom ging het gezin dit keer niet met de auto naar het restaurant, maar met de bus. Kennelijk wilde niemand BOB zijn…

Maxime Meiland filmt terwijl ze samen met haar ouders en dochters op de bus aan het wachten is. ,,Wij gaan met de bus”, zegt Erica in het filmpje. Vervolgens komt Martien aanlopen. ,,Hoe lang is het geleden dat je met de bus bent geweest?”, vraagt Maxime. Het gezicht van Martien betrekt. ,,Ik weet niet eens meer hoe die bus eruitziet!”

Met de bus

Wanneer de Meilandjes uren later uitgegeten zijn, bedenkt Martien dat ze met de bus naar huis moeten. ,,Wil jij de rekening vragen? Want wij moeten nog met de bus naar huis. Anders moeten we een uur wachten”, zegt Martien tegen Erica.

Drankgebruik Martien

Maxime vertelde nog in haar biografie dat haar vader ‘heel veel’ drinkt. In 2021 verbleven de Meilandjes voor opnames in Zweden, waar zijn drankgebruik voor het eerst werd besproken. ,,Toen hebben wij het er wel over gehad en hebben Montana en ik voor het eerst heel erg gehuild tegenover hem”, aldus Maxime. ,,Daardoor lieten we hem merken hoe erg wij daarmee zitten. Hij moet dan ook wel huilen, maar dan zegt hij uiteindelijk toch nog: ‘Ik weet wel dat ik te veel drink, maar mijn vader dronk sterke drank, dus op zich valt het bij mij nog wel mee.’ Dat is altijd zijn excuus.”

Wijnen

Martien besloot daarom minder te gaan drinken. ,,Ik drink alleen nog op speciale aangelegenheden, zoals op de boekpresentatie van Maxime. In het weekend drink ik in principe ook niet”, legde hij uit aan weekblad Story. ,,Sinds ik niet meer drink, lig ik soms al om half negen in bed. Ik hoop dat de rest van mijn leven vol te houden. Ik voel me veel energieker, dat kan ik goed gebruiken.” Maar voor een etentje wil Martien kennelijk nog wel graag wijnen, wijnen, wijnen

Tags

MARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck