Meilandjes niet eerlijk over villa op Funda: ‘Optimale privacy?’

Privacy bij de Meilandjes ver te zoeken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Martien en Erica Meiland hebben hun Noordwijkse villa in de verkoop gezet omdat het een ‘miskoop’ was en ze geen privacy hadden. Maar in de Funda-advertentie staat juist het tegenovergestelde…

Martien en Erica wonen pas net in hun villa in Noordwijk maar gaan alweer verhuizen vanwege alle fans die langskomen. Ze willen rust en hebben daarom gekozen voor een villa waar ze wél privacy hebben. De Noordwijkse villa werd onlangs op Funda aangeboden, maar volgens Quote nemen de Meilandjes in de advertentie een loopje met de waarheid.

Fans klommen over het hek

Martien en Erica Meiland noemden de miljoenenvilla in Noordwijk die ze overnamen van Kensington-drummer Niles Vandenberg een ‘miskoop’. Ze werden gek van alle fans aan de deur en zeiden dat ze er ondanks het hek om het huis, nooit privacy hebben. De fans klommen namelijk als het moest over het hek om even te komen kijken.

Meilandjes jokken in Funda-advertentie

Maar in de advertentie op Funda staat juist dat de villa ‘optimale privacy’ biedt. Volgens het blad Quote is dit een grote leugen van de familie Meiland. ,,Ze hadden er namelijk nul privacy. Best mal dus dat ze in de verkoopadvertentie nu opeens reppen van ‘optimale privacy”’, schrijft Quote.

Ook lijkt het erop dat Martien en Erica weer een te hoge prijs vragen voor hun onderkomen. Volgens Quote betaalden ze er afgelopen juni net geen 2,7 miljoen euro voor, en nu staat het te koop voor bijna 3 miljoen euro. En dat terwijl er ‘geen rigoureuze verbouwingen zijn geweest die een dergelijke prijsstijging kunnen verklaren’.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck