Meilandjes reageren fel op beschuldiging Angela de Jong

Meilandjes
Door: Charlotte Wijnen
06-07-2021

Het is iets wat we ons allemaal afvragen: is Chateau Meiland in scène gezet? Angela de Jong beschuldigt de Meilandjes ervan dat dit zeker het geval is. De familie reageert voor het eerst op deze beschuldiging…

‘Nog geregisseerder dan GTST’

Angela de Jong weet het zeker: Chateau Meiland is in scène gezet. Een aantal maanden terug schreef ze erover in haar column. ,,Het is niet toevallig dat dit seizoen kijkcijferrecord na kijkcijferrecord breekt, hoewel de realitysoap tegenwoordig nog geregisseerder is dan een aflevering van GTST”, aldus Angela.

,,Na een gouden Ring is de familie inmiddels ook rijp voor een Gouden Kalf voor al hun acteerwerk voor de camera.” Angela is dus duidelijk géén fan van de Meilandjes. Maar van haar mogen ze ‘best nog even een paar seizoenen doorgaan’, omdat ze er ‘niemand kwaad mee doen’.

‘Niet waar!’

Erica Meiland reageert nu voor het eerst op de beschuldigingen van Angela. Tegen Veronica Superguide zegt ze dat het niet klopt wat Angela zegt. ,,Nee, dat is niet waar. Het was natuurlijk wel coronatijd; we konden niet allerlei plannen maken”, legt Erica uit. Een uitje zat er natuurlijk niet in, dus moesten ze meer thuis filmen.

,,Maar nee, daar zaten zeker geen nep-scènes tussen!” Volgens Erica wordt er door de productie gevraagd wat ze die dag willen gaan doen. ,,Nou, en dan volgen zij ons. Zo zit het.”

Martien verklapt

Maar het is niet de eerste keer dat er getwijfeld wordt aan de echtheid van het programma. Zo verklapte Martien Meiland in zijn biografie dat niet alles wat we in Chateau Meiland zien, ook daadwerkelijk zo is gegaan. Zo was het vertrek van huisvriendin Caroline wél in scène gezet.

Kijkers zagen hoe Caroline het chateau verliet vanwege vermoeidheid, maar werden er keihard ingeluisd. Erica vertelt dat ze voor die scène een hele goede reden hadden: Caroline was vertrokken vanwege ruzie en het was te heftig om uit te zenden. Maar Erica maakt duidelijk dat het écht de enige keer was dat ze tegen de kijkers hebben gelogen.

Meer DenD